Vintage Supersound
Slider

Dance pakket

De beste dance combinatie verkrijgbaar

Wat krijg je als je een van onze beste dance dj's combineert met de hagelwitte U dj-booth en een live saxofonist? Zin om te dansen! Dit drietal is niet alleen muzikaal een prachtige combinatie. Ze maken er ook echt een show van! Pim vindt het leuk om ergens achter in de zaal op te duiken met een saxofoon solo.


Techniek wordt voor je opgebouwd en verzorgd
Een bewezen samenstelling die werkt
Één vaste pakketprijs voor een complete avond1195
alles wordt geregeld
entertainment ontzorgd
€1334 incl. BTW

Wat is een pakket?

De HabbEvents pakketten zijn bewezen combinaties van artiesten en dj-booths die heel goed samen gaan. Zie het als onze aanbeveling richting jou!

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies