previous arrow
next arrow
Slider

Met deze transparante feestlocatie leg je de nadruk op de omgeving. Overdag heb je binnen in de tent veel licht en kijk je uit op de omliggende natuur; ’s-Nachts straalt de sfeerverlichting door de tent heen, dit creëert een heel bijzonder effect. Aanrader voor feesten in het voor- en najaar zoals bijvoorbeeld een winterwedding.


Bruut mobiele barwagen
Binnen in tent
’s-Nachts nog spectaculairder
Met sfeerspots aangelicht
Trouwfeest in najaar
Feest gaat op in de omgeving
Barbecue food-court
Buitenbuffet bij de tent
Bakfiets met gesneden vlees
De lekkerste charcuterie
Horecapersoneel staat klaar
Met een welkomstdrankje
Lekker bijkletsen
Bij de vuurplaats buiten

Mobiele bar met transparante tent

Onze mobiele bartruck past perfect onder de tent. Door de ringbalk vlondervloer om de truck heen te bouwen voordat wij de tent opbouwen bouwen wij een 100% waterpas vlondervloer op. De truck is uitgerust met onder andere 6 grote koelingen, sfeerverlichting en extra geluidsinstallatie zodat deze de rest van het feest versterkt.

Barbecue food-court met eetzaal

In de middag worden buiten de tent alvast de barbecue-smokers opgestookt zodat er in de avond de lekkerste stukjes vlees kunnen worden geserveerd. Ondertussen zet ons bedieningspersoneel binnen in de tent de lange tafels klaar zodat de gasten zij aan zij kunnen genieten van hun bordje. Uiteraard bieden wij verschillende mogelijkheden qua catering. Vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

 

Een goed afgestemde sfeer

Bij een succesvol feest hoort een goede sfeer. Om dit te kunnen bereiken stemt HabbEvents alle elementen van het feest op elkaar af. Met de input van onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de juiste catering, livemuziek, sfeerverlichting en meer. Zo voelt het evenement voor de bezoekers als een naadloos geheel.

Op locatie, met een stretchtent of mobiele feestlocatie

Met keuze uit een groot assortiment van tenten en mobiele accommodaties kunnen wij de locatie van jouw keuze ombouwen tot een prachtig pop-up feest. Heb je al een locatie op het oog? Dan vullen wij deze aan met onze sfeerconcepten.

Ervaringen met onze feesten

Vraag naar de mogelijkheden

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies