previous arrow
next arrow
Slider

Gaan jullie trouwen en zijn jullie gek op festivals? Dan is een festival bruiloft een absolute droom. HabbEvents regisseert het totaalplaatje. Van tipi tent en aankleding tot en met de juiste entertainment. Zo kunnen wij jullie droom in vervulling laten gaan.


Interieur grote tipi tent
Festival bruiloft juli 2016
Bedankbord
Festival bruiloft juli 2016
Lunch met familie en vrienden
Festival bruiloft juli 2016
Grote tipi tenten
Festival bruiloft juli 2016
Lekker bijkletsen bij het vuur
Festival bruiloft juli 2016
Feest in de tent
Festival bruiloft juli 2016

Wij creëren een sfeer die je kan voelen

Steigerhouten meubels met schapenwol, hooibalen, open vuur, lampenkapjes in de bomen. Als je het ons vraagt, dan maken de details een feest bijzonder. Daarom besteden wij altijd extra aandacht aan de juiste aankleding. Zo maken wij jullie festival bruiloft een om nooit meer te vergeten.

Tipi tent thuis of op locatie

Willen jullie de gasten graag thuis ontvangen? Dan creëren wij sfeer op maat. Ook als jullie op zoek zijn naar een bijzondere locatie zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij kennen alle toplocaties van Nederland op zijn duimpje. Ook is er keuze uit verschillende soorten, maten en zelfs kleuren tenten. Zo is er altijd wel een tent die past bij de locatie en het aantal gasten.

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Geen festival zonder artiesten

Bij een festival hoort livemuziek. Dan denk je al snel aan een band, maar het kan ook simpeler met bijvoorbeeld een vinyl dj. Kiezen blijft moeilijk. Om het jullie nog moeilijker te maken bieden wij keuze uit 44 verschillende artiesten. Komen jullie er niet uit? Dan denken wij graag mee.

Food court & rollende keukens

Richten jullie een food court met verse snacks in? Of gaan jullie toch voor rollende keukens met foodtrucks? Bij ons vindt je catering op maat. Met fraaie houten vlonders verbinden we de feesttent met de chill zone. Daar kunnen jullie gasten lekker bijkletsen rond een knetterend vuur.

Ervaringen met festival stijl totaalfeest

Vraag naar de mogelijkheden

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies