previous arrow
next arrow
Slider

Gaan jullie trouwen en zijn jullie gek op festivals? Dan is een festival bruiloft een absolute droom. HabbEvents regisseert het totaalplaatje. Van tipi tent en aankleding tot en met de juiste entertainment. Zo kunnen wij jullie droom in vervulling laten gaan.

 


Interieur grote tipi tent
Festival bruiloft juli 2016
Bedankbord
Festival bruiloft juli 2016
Lunch met familie en vrienden
Festival bruiloft juli 2016
Grote tipi tenten
Festival bruiloft juli 2016
Lekker bijkletsen bij het vuur
Festival bruiloft juli 2016
Feest in de tent
Festival bruiloft juli 2016

Wij creëren een sfeer die je kan voelen

Steigerhouten meubels met schapenwol, hooibalen, open vuur, lampenkapjes in de bomen. Als je het ons vraagt, dan maken de details een feest bijzonder. Daarom besteden wij altijd extra aandacht aan de juiste aankleding. Zo maken wij jullie festival bruiloft een om nooit meer te vergeten.

Tipi tent thuis of op locatie

Willen jullie de gasten graag thuis ontvangen? Dan creëren wij sfeer op maat. Ook als jullie op zoek zijn naar een bijzondere locatie zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij kennen alle toplocaties van Nederland op zijn duimpje. Ook is er keuze uit verschillende soorten, maten en zelfs kleuren tenten. Zo is er altijd wel een tent die past bij de locatie en het aantal gasten.

Over dit evenement

Naam evenement

Festival bruiloft

Type feest

Bruiloft

Planning

14.30u - 15.00u: Ontvangst
15.00u - 16.00u: Ceremonie
16.00u - 17.00u: Taart & Toast
17.00u - 19.30u: Sharing BBQ
19.30u - 20.30u: Uitloop / opfrissen
20.30u - 01.30: Avondfeest

Aantal gasten

50 daggasten & 150 avondgasten

Prijsindicatie

€16.500 - €20.000

Aanwezig op dit feest

Tipi tenten op houten vlondervloer
Piano DJ-booth + DJ
Ceremonie zanger
BBQ (met smoker en chef)
Borrelbites & late-night snacks
LIEFDE lichtletters
Olijfbomen
Styling in Festival thema
Verse bloemdecoratie
Bediening en crew op locatie
Toilet- en koelwagen
En meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Geen festival zonder artiesten

Bij een festival hoort livemuziek. Dan denk je al snel aan een band, maar het kan ook simpeler met bijvoorbeeld een vinyl dj. Kiezen blijft moeilijk. Om het jullie nog moeilijker te maken bieden wij keuze uit 44 verschillende artiesten. Komen jullie er niet uit? Dan denken wij graag mee.

Food court & rollende keukens

Richten jullie een food court met verse snacks in? Of gaan jullie toch voor rollende keukens met foodtrucks? Bij ons vindt je catering op maat. Met fraaie houten vlonders verbinden we de feesttent met de chill zone. Daar kunnen jullie gasten lekker bijkletsen rond een knetterend vuur.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten


Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

Al tijdens het voorgesprek met Mart hadden we het gevoel dat hij voor de verzorging van alle muziek rondom ons huwelijksfeest aan een half woord genoeg had. En we werden niet teleurgesteld! Ik ben nog nooit op een leuker feest geweest dan op dit feest van onszelf. Dankzij Mart, het jazztrio, de saxefonist, de jongens van dr. Brass- echt super. Helemaal naar onze smaak en ik heb me op mijn te hoge hakken een bloedblaar gedanst. Een beter compliment kun je een deejay niet geven, toch? Dankjulliewel Habbevents! Als we nog eens een feestje hebben weten we jullie te vinden.
- Femke Schepers

11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies