previous arrow
next arrow
Slider

het Vintage vinyl pakket

Authentieker dan deze combo bestaat niet

Dit pakket is met kop en schouders de populairste combinatie die je kan vinden op HabbEvents.nl . DJ Vuig Vinyl, beter bekend als Jarno van Dijk heeft door de jaren heen een flinke reputatie op weten te bouwen als platen guru. Naast dat hij een echte verzamelaar is hij ook goed met timing. Net als jullie zin hebben om te dansen passeert die vergeten disco plaat de buhne.


Er is maar een dj zoals Vuig Vinyl
Zoek zelf je verzoekjes uit in de platenbak van de bakfiets
Deze combinatie is gemaakt voor elkaar850
alles wordt geregeld
entertainment ontzorgd
€965 incl. BTW

Wat is een pakket?

De HabbEvents pakketten zijn bewezen combinaties van artiesten en dj-booths die heel goed samen gaan. Zie het als onze aanbeveling richting jou!

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies