previous arrow
next arrow
Slider

Ben jij een liefhebber van ontspannen lounge beats en strakke styling? Trakteer jij jouw gasten graag op verse cocktails en een unieke beleving? HabbEvents verzorgt het totaalplaatje. Van unieke aankleding tot professionele bediening, geheel in stijl van het evenement.


Champagneboom met drankjes
White party - juli 2017
Tafeldecoratie
White party - juli 2017
Bijpassend personeel
White party - juli 2017
Steltlopers verwelkomen de gasten
White party - juli 2017
Hapjes op etagère
White party - juli 2017
Handgemaakte cocktailbar
White party - juli 2017

Een goed afgestemde sfeer

Bij een succesvol feest hoort een goede sfeer. Om dit te kunnen bereiken stemt HabbEvents alle elementen van het feest op elkaar af. Met de input van onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de juiste catering, livemuziek, sfeerverlichting en meer. Zo voelt het evenement voor de bezoekers als een naadloos geheel.

Op locatie, met een stretchtent of mobiele feestlocatie

Met keuze uit een groot assortiment van tenten en mobiele accommodaties kunnen wij de locatie van jouw keuze ombouwen tot een ontspannen lounge totaalfeest. Heb je al een locatie op het oog? Dan vullen wij deze aan met onze sfeerconcepten.

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Bijpassende lounge muziek

Goede lounge muziek heeft een beat. Een bijpassende dj is daarom geen onverstandige keuze. Het wordt pas echt bijzonder als deze beats worden versterkt met een violist, saxofonist of trompettist. Ze zoeken de interactie op met de gasten en geven meer diepte aan de muziek. Hulp nodig met uitzoeken? Wij denken graag mee.

Verse cocktails en mooi opgemaakte hapjes

De bartenders van HabbEvents hebben het altijd druk. Onze gin-tonics met verse anijs en eetbare bloemetjes vallen altijd in de smaak. Ook de catering van HabbEvents speelt een belangrijke rol in het geheel. De gerechten en hapjes van ons cateringteam worden gepresenteerd op zelf gemaakte etagères en smaken net zo goed als ze eruitzien.

Ervaringen met white lounge stijl totaalfeest

Vraag naar de mogelijkheden

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies