Slider

Droom jij van een onvergetelijk winters feest met vrienden en familie? Dan is je eigen tuin hier misschien wel de perfecte locatie voor! Wij transformeren jouw tuin om tot een heus Winter Wonderland compleet met tent(en), verse hapjes en drankjes, entertainment en alle mogelijke andere faciliteiten waar jij en je gasten behoefte aan hebben. Nieuwsgierig geworden? Wij hebben het een en ander samengevat voor je.

 


Extra aandacht voor de locatie
Met goed geplaatste sfeerspots
Transparante tent interieur
Met gezellige winterse styling
Het feest in volle gang
De bartruck draait overuren
De band warmt het publiek op
Met moddervette covers
Compleet met lichtshow
En er is goed geluid aanwezig
Alleen de beste live artiesten
Spelen op jouw feest
Gerookte vlees en vis
Boven de offyr
Onze bediening staat klaar
Mooi opgemaakte dienbladen
Sfeerspots maken de tuin
Nog mooier in de nacht
Gekoeld speciaalbier
Wacht op een nieuwe eigenaar
Ter plekke bereidde hapjes
Klaar om geserveerd te worden

Alles voor een diepe indruk

Hoewel het feest natuurlijk het middelpunt van de avond is, besteedt het team van HabbEvents ook tijd aan de locatie voor extra sfeer. Bomen worden aangelicht, er is creatieve bewegwijzering voor automobilisten en de ingang is gedecoreerd met vers bloemwerk. Ook binnen is gedacht aan de sfeer met olijfbomen, steigerhouten meubels, schapenwollen kleedjes en subtiele sfeerverlichting.

Bijzondere smaken

Je gasten zien het al als ze arriveren op het feest: buiten hangen grote stukken vis en vlees boven een offyr te knisperen. Later die avond worden deze lekkernijen geserveerd aan de gasten. Dorst gekregen van al dat lekkers? Geen zorgen – binnen in de tent is een speciaal bier- en cocktailbar aanwezig. Onze bediening loopt af en aan om ervoor te zorgen dat de gasten niets tekort komen.

Over dit evenement

Naam evenement

Winter tuinfeest

Type feest

50-jarig jubileum

Planning

20.30u - 02.30: Avondfeest

Aantal gasten

240 avondgasten

Prijsindicatie

€28.500 - €32.500

Onder andere aanwezig op dit evenement

Transparante pagode tent op stelvloer
Ford 1970 bartruck ‘BRUUT’
Dieselkachel, houtkachels en flame heaters
Bediening en crew op locatie
Styling in Nature thema
Vis en vlees boven offyr
Cocktail- en speciaalbierbar
Olijfbomen
Vers bloemwerk
Grote band met techniek en podium
Toilet- en koelwagen aan tent
Sfeerverlichting & aanlichten huis en tuin
En meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten


Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, zeer zeker ook vanwege Mart en zijn team. Professioneel team met heel veel ervaring, ze helpen ook echt met het maken van keuzes en kunnen flexibel inspelen op last-minute veranderingen. Wij vonden het heerlijk dat alle grote dingen (catering, muziek, aankleding locatie, tent etc. ons uit handen is genomen). Proces rondom de prijs is transparant en je krijgt meer dan waar voor je geld. Absolute aanrader!!!
- Niels Koppel
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies