Onze entertainmentpakketten zijn er speciaal voor de mensen die zelf een evenement organiseren en het entertainment uit handen willen geven. Elk pakket is voorzien van een of meerdere artiesten met benodigde techniek zoals microfoons, speakers en/of verlichting.


Ceremonie pakket

Op zoek naar een act die de ceremonie op je bruiloft onvergetelijk maakt? Zanger, pianist, techniek, microfoon - Wij regelen het.

Bekijk pakket

DJ met DJ-booth pakket

In een keer je entertainment regelen zonder gedoe? Kies dan voor het DJ met DJ-booth pakket.

Bekijk pakket

Vintage vinyl pakket

De populairste combinatie op HabbEvents.nl . Er is er maar één zoals DJ Vuig Vinyl. Zoek zelf verzoekjes uit in de platen bakfiets.

Bekijk pakket

Borrel pakket

De sfeer is het belangrijkste! En dat je lekker kunt bijpraten met je collega's, vrienden of familie. Daarom speciaal voor jou deze live lounge muziek met sfeerverlichting.

Bekijk pakket

Vinyl dj-show pakket

Een authentieke vinyl dj-show, compleet met energieke dj, piano dj-booth en keuze uit drie repertoires.

Bekijk pakket

Dance pakket

Herkenbare hits, lekker uptempo en mét live saxofonist! Aanrader voor de dansers. De strakke U dj booth geeft het geheel een unieke uitstraling.

Bekijk pakket

Feest pakket

Mag het dak eraf? Dan is dit de combinatie waar jij naar op zoek bent! Compleet met feestzanger, dj en een unieke dj booth die het geheel afmaakt.

Bekijk pakket

Bruiloft pakket

Een geweldige mix van live muziek en een knallende dj-show. Alles voor een belevenis die jullie nog lang zal bijblijven.

Bekijk pakket

Band en dj pakket

Een 8-koppige live band, afgewisseld met een ervaren dj. Kortom: een dag vol live muziek die ook nog eens prachtig op elkaar aansluit. Een echte aanrader.

Bekijk pakket
Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies