Welkom op de Portfolio-pagina van HabbEvents, waar onze expertise in het samenbrengen van diverse feestelementen tot leven komt. Ons portfolio toont een reeks van uniek georganiseerde totaalfeesten uit 2022/2023 waar wij het meest trots op zijn. Elk evenement, van de zorgvuldig gekozen aankleding tot de smaakvolle catering, is met passie en creativiteit door ons team bedacht en uitgevoerd. Ontdek hieronder onze favoriete feesten.


40 Jaar v/d Vleuten

Een dubbel 40-jarig jubileum vraagt om een grootse en unieke aanpak! Voor zo’n 400 gasten richtten wij een loods in als feestzaal inclusief spectaculaire dansvloer, feestband en bijpassende decoratie.

Bekijk totaalfeest

Bruiloft E&P op Buitengoed De Bollen

Op het prachtige Buitengoed De Bollen trouwden E&P middenin het groen. Met een mooie stretchtent een aankleding in bohemian-stijl, maakten we hier een onvergetelijke en intieme dag en avond van.

Bekijk totaalfeest

100 Jaar De Rooy

Deze tweedaagse viering van het 100-jarige bestaan van De Rooy vormt een inspirerend voorbeeld van hoe een bedrijfsevenement getransformeerd kan worden in een onvergetelijk festival.

Bekijk totaalfeest

Winter Wonderlandfeest

Veel mensen kiezen ervoor om hun speciale gelegenheden te vieren in het voorjaar. Dit Winter Wonderland feest bewijst dat de winter zijn eigen unieke charme heeft voor het hosten van een sfeervol feest.

Bekijk totaalfeest

Opening Nieuwbouw Kragten

Op het Kragten-festival vierden we de opening van het nieuwe pand van Kragten. Met tipi-tenten, smakelijke foodtrucks, een uitgebreid entertainment programma, en de juiste sfeermakers, ontstond het echte festivalgevoel.

Bekijk totaalfeest

Tuinfeest dubbele 50e verjaardag

In mei 2022 transformeerden we een privétuin om tot de ultieme feestlocatie om de dubbele 50e verjaardag van dit stel te vieren. Met een stretchtent, sfeervolle inrichting en onze mobiele koffiebar zetten we een intieme en gezellige sfeer neer.

Bekijk totaalfeest

Stijlvolle tipitent: een uniek bedrijfsfeest

Onze stijlvolle tipitent is de ideale achtergrond voor elke zakelijke bijeenkomst, van intieme momenten en verfijnde walking dinners tot grootschalige jubileumvieringen. Jij kiest de plek, wij regelen de rest.

Bekijk totaalfeest
Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies