Bedrijfsfeesten - copy
Over HabbEvents

Over HabbEvents

Wij maken jouw evenement

Wij doen alles voor blije gezichten. Bij HabbEvents combineren wij onze passie om te maken met onze kennis van evenementen. Al bijna 10 jaar bedenken wij bijzondere concepten voor bedrijfsborrels, reünies, bruiloften en jubilea. In deze video vertelt oprichter Mart Habraken je alles over zijn drive om te innoveren in de evenementen branche. Lees hier meer over onze werkwijze.> Winnaar ondernemer van het jaar startersprijs 2014

Persoonlijke aanpak en samenwerking

HabbEvents werkt met een klein team dat nauw schakelt. Zo blijven de lijnen kort en kunnen wij de kwaliteit van onze creaties bewaken. Met deze reden kunnen wij elk jaar helaas maar een beperkt aantal opdrachten aannemen. Vanaf het eerste moment van contact tot en met het opruimen van het evenement staan wij bekend om ons persoonlijke contact. Daarom waarderen meer dan 230 personen ons met 4,9/5 sterren.

Onze creaties en entertainmentpakketten

Champagnebomen, lichtletters, cocktailbars en dj-booths; Naast onze totaalconcepten werken wij dagelijks aan nieuwe creaties die de blits maken op jouw evenement. Ook hebben wij complete entertainmentpakketten waarmee je in een klap de entertainment op jouw evenement hebt geregeld.

> Bekijk onze creaties
> Bekijk onze entertainmentpakketten

Toekomstige concepten

Ondernemen en innoveren zit ons in het bloed. Achter de schermen werken we dan ook hard aan nieuwe ‘feest’ concepten. Wij kunnen meer voor jou betekenen dan je wellicht denkt.

> Neem contact op

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies