Pop-up feest industrieel

 

Het betrekken van een nieuw bedrijfspand is een bijzondere stap. Iets waar je als bedrijf maanden, misschien wel jaren naartoe leeft. Dit wil je delen met je medewerkers, collega’s, klanten, leveranciers, en natuurlijk vrienden en familie. Bij HabbEvents bouwen wij belevingen: een naadloos geheel waarover gasten nog lang napraten. Vanuit de waarden en identiteit van jouw bedrijf, zetten wij onze creativiteit en kennis van evenementen in om een onvergetelijk ervaring te creëren.


Uw gasten worden hartelijk ontvangen
Met een tent en eventtapijt kleden wij elke ruimte feestelijk aan
Elegant en zakelijk meubilair
Decoratie zorgt voor de juiste sfeer
Bloemdeco, groen, en olijfbomen
Onze foodtrucks zijn er in alle smaken, bijv. friet, kebab, en pizza
Maar ook sushi
Ook voor de kleintjes is er wat lekkers

Voor wie?

Bestaat uw bedrijf 25 jaar en wilt u dit groots vieren? Heeft u een nieuw bedrijfspand dat u feestelijk wilt openen? Organiseert u een netwerk- en kennisevenement met sprekers en een diner of hapjes? Wanneer u een belangrijk zakelijk event organiseert, wilt u dat dit professioneel gebeurt en zonder dat u hier zelf veel tijd mee kwijt bent, uw corebusiness vraagt immers uw aandacht. Toch is het belangrijk dat uw zakelijke evenement de juiste uitstraling heeft, die past bij uw bedrijf, en dat het gehele event op rolletjes loopt. Wij nemen u alle zorg uit handen en zorgen dat uw event van A tot Z tot in de puntjes verzorgd is.

 

Bekijk ook deze video om een beter beeld te krijgen:

?

 

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor uw zakelijk event zijn eindeloos. Wij kijken graag met u mee wat uw wensen zijn en komen met creatieve ideeën. HabbEvents werkt met vaste leveranciers en verzorgt alle aspecten van uw event: van catering tot techniek, en van aanmeldsysteem tot aankleding. U heeft slechts één aanspreekpunt. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Lees hier meer over onze werkwijze.

Over dit evenement

Naam evenement

Opening bedrijfspand (2-daags)

Type feest

Bedrijfsopening

Aantal gasten

250-750 gasten

Prijsindicatie

€80.000 - €100.000

Aanwezig op dit feest

Tweedaags event met besloten feest en open dag
Stretchtent met eventtapijt
Verse hapjes, en een foodcourt met foodtrucks
Ford 1970 bartruck ‘BRUUT’
Styling Zakelijk
Verse bloemdecoratie
Bediening en crew op locatie
DJ, band, of ander live entertainment
Sfeerverlichting
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Een goed afgestemde sfeer

Bij een succesvol feest hoort een goede sfeer. Om dit te kunnen bereiken stemt HabbEvents alle elementen van het feest op elkaar af. Met de input van onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de juiste catering, livemuziek, sfeerverlichting en meer. Zo voelt het evenement voor de bezoekers als een naadloos geheel.

Op locatie, met een stretchtent of mobiele feestlocatie

Met keuze uit een groot assortiment van tenten en mobiele accommodaties kunnen wij de locatie van uw keuze ombouwen tot een prachtig pop-up feest. Beschikt u zelf over een locatie? Dan vullen wij deze aan met onze sfeerconcepten.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies