Barn wedding

Deze tweedaagse viering van het 100-jarige bestaan van De Rooy vormt een inspirerend voorbeeld van hoe een bedrijfsevenement getransformeerd kan worden in een onvergetelijk festival. Bij HabbEvents geloven we in het creëren van unieke ervaringen die de identiteit en het hart van een bedrijf weerspiegelen. Op het E3 strand in Eersel plaatsten we twee unieke pop-upstructuren: onze houten barn, en een supergave transparante tent. Om de barn bouwden we een gezellige foodcourt, op het hoofdpodium in de tent traden diverse spetterende live acts op.

 


Outdoor expo met de bedrijfsgeschiedenis
Steltlopers heten de gasten welkom
Onze barn fungeert als gezellige foodcourt
Foodtrucks bereiden live de lekkerste bites
Een bijzondere opening die jouw product uitlicht
Top entertainment zorgt voor sfeer
Op entertainmentgebied is alles mogelijk
Prachtige tent met inflatables
Gezelligheid in de hoofdtent
Schieten voor prijsjes bij de schietkraam
De sneltekenaar maakt binnen enkele minuten een portret op een bierviltje
In de race simulatoren konden gasten een echte F1 ervaring meemaken
Heerlijk in de namiddagzon genieten van een hapje en drankje
De oesterkoning steekt live verse oesters en serveert deze met gin
De Rooy Dakar trucks tentoongesteld op het terrein
Drijvende fontein en letters speciaal geplaatst voor dit evenement
Met palmbomen kleden we het terrein verder aan
In de pizza-oven werden op de foodcourt verse pizza's gebakken

Meer over dit feest

Langs het pad naar het festivalterrein plaatsten we een outdoorexpo die de 100-jarige geschiedenis van het bedrijf uitlichtte. Het ontwerp en realisatie van de expo werd volledig door HabbEvents verzorgd, uiteraard met inhoudelijke input van en beeldmateriaal verstrekt door De Rooy. Twee steltlopers in speciaal voor dit evenement ontworpen kostuum heetten de gasten welkom. Als eyecatcher en fotoplek bouwde De Rooy een piramide van vrachtwagens. Daarna betreden de gasten het festivalterrein, met naast barn, foodcourt en hoofdtent, ook een schiettent en botsauto’s. In het water dreef een 18 meter hoge fontein met in gouden letters ‘100 Jaar De Rooy’.

Alles tot in de puntjes geregeld

Het feest werd geopend met een spectaculair truckpull, waarbij de sterkste man van Nederland een speciaal gewrapte vrachtwagen van De Rooy zonder ondersteuning naar voren trok. Brabantse favorieten Christel de Laat en Rob Scheepers deden samen met familie De Rooy de geschiedenis uit de doeken. Na de opening konden gasten genieten van het brede aanbod aan entertainment, zoals de race simulatoren, sneltekenaar, tafelgoochelaar, en livemuziek. Voor de internationale gasten boekten wij de hotelkamers. Daarnaast zorgden we voor al het drukwerk: van programmaboekjes, tot polsbandjes en banners. Bijna een jaar werkten we naar dit bijzondere evenement toe, en het eindresultaat mag er wezen: wat een prachtige opdracht!

Over dit evenement

Naam evenement

100 Jaar De Rooy

Type feest

Bedrijfsevenement

Aantal gasten

500 gasten

Aanwezig op dit feest

Pop-up Barn 12x12,5m met zwaarlastvloer
Bediening en crew op locatie
Styling in thema
Sfeervol meubilair
Hapjes
Foodtrucks
Liveband
DJ met bijpassende DJ-booth
Drijvende fontein
Toilet- en koelwagen
Palmbomen en verse bloemen
Mobiele sfeerverlichting
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Een goed afgestemd geheel

Bij HabbEvents nemen we de totaalorganisatie serieus. Van de eerste brainstormsessie tot de final touch op de dag van het evenement, we ontzorgen jouw volledig. Van elk evenement willen wij een herinnering maken waar men nog jaren over spreekt. Neem vandaag nog contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken en samen jouw feest te creëren.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies