Barn wedding

Een dubbel 40-jarig jubileum vraagt om een grootse en unieke aanpak! Voor zo’n 400 gasten richtten wij een loods in als feestzaal inclusief spectaculaire dansvloer, feestband en bijpassende decoratie. Daarnaast verzorgden we een uitgebreid walking dinner waar groot en klein van hebben kunnen genieten.

 


Transparante tent met foodarea
BBQ buffet
Charcuteriekar
Sfeervolle entree met transparante tenten
Verlichte dansvloer en liveband met special FX
Fotobusje met gepersonaliseerd fotokader
Gepersonaliseerde menukaartjes
Voor ieder wat wils
Kleurrijke boeketten

Deze band weet hoe ze de voetjes van de vloer krijgen
Ook de oprijlaan kleden we aan

Meer over dit feest

Dit bijzondere paar combineerde de viering van hun huwelijk en bedrijfsjubileum in een grandioos feest op eigen locatie. De bestaande houten schuur transformeerden we in een levendige feestruimte, gekoppeld aan een transparante tent voor een elegante en ruimtelijke ervaring. In de schuur werd het een waar feestparadijs met een groot podium voor een live coverband met complete show met special effects, een verlichte dansvloer, bar en statafels. De tent diende als ontvangst- en food area, waar gasten konden genieten van een scala aan BBQ bites en delicatessen van de charcuteriekar. Een prachtig evenement om het succes van 40 jaar liefde en ondernemerschap te vieren.

Over dit evenement

Naam evenement

40 Jaar v/d Vleuten

Type feest

Jubileumfeest

Aantal gasten

400 gasten

Aanwezig op dit feest

Transparante tenten
Bediening en crew op locatie
Styling in thema
Sfeervol meubilair
Hapjes
BBQ Buffet
Liveband
DJ met bijpassende DJ-booth
Fotobusje
Toilet- en koelwagen
XL Bloemstukken
Mobiele sfeerverlichting
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Een goed afgestemd geheel

Bij HabbEvents nemen we de totaalorganisatie serieus. Van de eerste brainstormsessie tot de final touch op de dag van het evenement, we ontzorgen jouw volledig. Van elk evenement willen wij een herinnering maken waar men nog jaren over spreekt. Neem vandaag nog contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken en samen jouw feest te creëren.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies