Barn wedding

Op deze pagina lichten we het Kragten-festival uit, een feestelijke opening van het nieuwe pand van Kragten, waarbij wij een authentieke festivalervaring creëerden. Dit evenement illustreert perfect onze creativiteit in het tot leven brengen van een evenement door de combinatie van sfeer, stijl en samenhang in elk aspect van het feest.

 


Het festival in vogelvlucht
Binnen in de hoofdtent
Met geschakelde tipi-tenten maken we een grote hoofdtent
Met prikkabels en hangplanten voegen we extra sfeer toe
Neem lekker buiten plaats

Unieke foodtrucks

Schiet een leuk aandenken in het fotobusje

Magisch entertainment
Meer over dit feest

Voor de Kragten-festivalopening creëerden we een sfeervolle setting met een reeks aan tipi-tenten, die niet alleen ruimte boden voor alle gasten maar ook echt een unieke uitstraling aan het evenement gaven. Deze tenten zijn beschikbaar in diverse formaten en kunnen aan elkaar gekoppeld worden om één grote tent te maken. Voor dit evenement koppelden we drie grote tipi’s om de de hoofdtent te maken.

Maak de festivalervaring compleet

Naast de indrukwekkende hoofdtent was er een knusse vuurtent opgezet, waar gasten konden genieten van de warmte van een echt kampvuur, gezeten op bankjes bedekt met zachte schapenvellen. Dit, in combinatie met een charmant blauw VW fotobusje, picknickbanken, parasols, en houten bistrotafeltjes, complementeerde het festivalgevoel. De diverse foodtrucks, elk met hun eigen unieke aanbod, zorgden ervoor dat er voor elke smaak wat wils was, terwijl het uitgebreide entertainmentprogramma en de sfeermakers zoals de vuurtent de feestvreugde verhoogden.

Over dit evenement

Naam evenement

Opening Nieuwbouw Kragten

Type feest

Bedrijfsevenement

Aantal gasten

250 gasten

Aanwezig op dit feest

Verschillende tipi-tenten
Bediening en crew op locatie
Styling in thema
Sfeervol meubilair
Hapjes
Foodtrucks
Liveband
Fotobusje
Magisch entertainment
Toilet- en koelwagen
Mobiele sfeerverlichting
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Een goed afgestemd geheel

Bij HabbEvents nemen we de totaalorganisatie serieus. Van de eerste brainstormsessie tot de final touch op de dag van het evenement, we ontzorgen jouw volledig. Van elk evenement willen wij een herinnering maken waar men nog jaren over spreekt. Neem vandaag nog contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken en samen jouw feest te creëren.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies