Barn wedding

In mei 2022 transformeerden we een privétuin om tot de ultieme feestlocatie om de dubbele 50e verjaardag van dit stel te vieren. Met een stretchtent, sfeervolle inrichting en onze mobiele koffiebar zetten we een intieme en gezellige sfeer neer.

 


Meer over dit feest

Onder de beschutting van een luxe stretchtent kwam dit tuinfeest tot leven. Het meubilair, een mooie mix van strak wit en natuurlijk hout, vormde een uitnodigende setting voor gasten om te ontspannen en genieten. De ruimte werd verder verfraaid met sfeervolle prikkabels, lampionnen, vintage tapijtjes en flame heaters. Daarnaast stonden er verspreid over de tuin grote, kleurrijke boeketten op wijntonnen, die een levendige en feestelijke noot aan de setting toevoegden.

Een zoet welkom

De gasten werden verwelkomd met koffie en lekkers van de taartentafel, gevuld met een divers assortiment aan taarten en vlaaien en vrolijk aangekleed met bloemwerk. Vanuit onze originele Piaggio Ape P501 uit 1987 serveerden wij overheerlijke Italiaanse koffie en thee.

Over dit evenement

Naam evenement

50e Verjaardag in eigen tuin

Type feest

Privé feest

Aantal gasten

100 gasten

Aanwezig op dit feest

Intieme stretchtent tent
Bediening en crew op locatie
Styling in thema
Sfeervol meubilair
Hapjes
Cocktails
DJ met DJ booth
Mobiele koffiebar
Toilet- en koelwagen
Mobiele sfeerverlichting
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Een goed afgestemd geheel

Bij HabbEvents nemen we de totaalorganisatie serieus. Van de eerste brainstormsessie tot de final touch op de dag van het evenement, we ontzorgen jouw volledig. Van elk evenement willen wij een herinnering maken waar men nog jaren over spreekt. Neem vandaag nog contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken en samen jouw feest te creëren.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies