Totaalfeest - White lounge stijl
Totaalfeest - White lounge stijl
previous arrow
next arrow

Ben jij een liefhebber van ontspannen lounge beats en strakke styling? Trakteer jij jouw gasten graag op verse cocktails en een unieke beleving? HabbEvents verzorgt het totaalplaatje. Van unieke aankleding tot professionele bediening, geheel in stijl van het evenement.

 


Champagneboom met drankjes
White party - juli 2017
Tafeldecoratie
White party - juli 2017
Bijpassend personeel
White party - juli 2017
Steltlopers verwelkomen de gasten
White party - juli 2017
Hapjes op etagère
White party - juli 2017
Handgemaakte cocktailbar
White party - juli 2017

Een goed afgestemde sfeer

Bij een succesvol feest hoort een goede sfeer. Om dit te kunnen bereiken stemt HabbEvents alle elementen van het feest op elkaar af. Met de input van onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de juiste catering, livemuziek, sfeerverlichting en meer. Zo voelt het evenement voor de bezoekers als een naadloos geheel.

Op locatie, met een stretchtent of mobiele feestlocatie

Met keuze uit een groot assortiment van tenten en mobiele accommodaties kunnen wij de locatie van jouw keuze ombouwen tot een ontspannen lounge totaalfeest. Heb je al een locatie op het oog? Dan vullen wij deze aan met onze sfeerconcepten.

Over dit evenement

Naam evenement

White lounge party

Type feest

White party

Planning

20.00u - 01.00: Avondfeest

Aantal gasten

100 avondgasten

Prijsindicatie

v.a. €26.500

Aanwezig op dit feest

White lounge tent met vlondervloer
Ibiza- en White cocktailbar
Luxe BorrelBites op serveerkar
Styling in Ibiza thema
DJ + DJ-Booth
Bediening en crew op locatie
Sfeerverlichting
Toilet- en koelwagen
En meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Bijpassende lounge muziek

Goede lounge muziek heeft een beat. Een bijpassende dj is daarom geen onverstandige keuze. Het wordt pas echt bijzonder als deze beats worden versterkt met een violist, saxofonist of trompettist. Ze zoeken de interactie op met de gasten en geven meer diepte aan de muziek. Hulp nodig met uitzoeken? Wij denken graag mee.

Verse cocktails en mooi opgemaakte hapjes

De bartenders van HabbEvents hebben het altijd druk. Onze gin-tonics met verse anijs en eetbare bloemetjes vallen altijd in de smaak. Ook de catering van HabbEvents speelt een belangrijke rol in het geheel. De gerechten en hapjes van ons cateringteam worden gepresenteerd op zelf gemaakte etagères en smaken net zo goed als ze eruitzien.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies