previous arrow
next arrow
Slider

Bakfiets concepten

Niet te versmaden

Uitgekeken op bitterballen en blokjes kaas met mosterd? Op onze bakfiets concepten serveren wij de lekkerste delicatessen. Loopt het water je al in de mond? Wacht maar tot je onze borrelmeesters aan het werk ziet! De kar is op zichzelf al een prachtig ding om naar te kijken; en dan heb je de hapjes nog niet eens geproefd!

Op zoek naar de lekkerste combinaties met deze bakfiets? Sinds april 2018 bieden wij twee nieuwe concepten aan met onze bakfiets:

> Bekijk het Borrel Bites concept
> Bekijk het Pincho Trattoria concept

Catering van de hoogste kwaliteit
Het vlees wordt ter plekke gesneden
Geschikt voor borrel of als avondhapje
Mooie presentatie van de Borrel Bites
Met o.a. luxe kazen en Coppa di Parma's
Borrelmeesters in bijpassende outfit
Bedient de gasten
De Borrel Bites worden opgemaakt
Door de borrelmeester
Vintage bakfiets in fabriekshal
Gevuld met lekkers
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies