previous arrow
next arrow
Slider

De bakfiets dj-booth

Een aanrader met een van onze vinyl dj's

Deze bakfiets uit 1935 hebben wij omgebouwd tot dj-booth. De bak van de bakfiets is zo ingedeeld dat jouw gasten makkelijk door de platen van onze vinyl dj’s heen kunnen bladeren. Zij mixen deze vervolgens door je dansavond heen. Gegarandeerd genieten!

Populair in combinatie met vinyl dj
Je gasten kunnen platen uitzoeken
Inclusief licht en geluid

Met bijpassend meubilair
Rustieke stijl
DJ draait uitgezochte plaat
Uit de bakfiets
DJ draait alleen vinyl
Ook verkrijgbaar met CD
De bakfiets dj-booth
Met vinyl collectie
450
zonder dj
met licht en geluid
€545 incl. BTW

DJ Vuig Vinyl komt voor in het volgende pakket

€ 850
excl BTW

Vintage Vinyl pakket

Zoek zelf verzoekjes uit in de platen bakfiets. De populairste combinatie op HabbEvents.nl. Er is er maar één zoals DJ Vuig Vinyl.

Bekijk pakket

met: DJ Vuig Vinyl en de bakfiets dj-booth

Ervaringen met onze feesten


Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, zeer zeker ook vanwege Mart en zijn team. Professioneel team met heel veel ervaring, ze helpen ook echt met het maken van keuzes en kunnen flexibel inspelen op last-minute veranderingen. Wij vonden het heerlijk dat alle grote dingen (catering, muziek, aankleding locatie, tent etc. ons uit handen is genomen). Proces rondom de prijs is transparant en je krijgt meer dan waar voor je geld. Absolute aanrader!!!
- Niels Koppel

Al tijdens het voorgesprek met Mart hadden we het gevoel dat hij voor de verzorging van alle muziek rondom ons huwelijksfeest aan een half woord genoeg had. En we werden niet teleurgesteld! Ik ben nog nooit op een leuker feest geweest dan op dit feest van onszelf. Dankzij Mart, het jazztrio, de saxefonist, de jongens van dr. Brass- echt super. Helemaal naar onze smaak en ik heb me op mijn te hoge hakken een bloedblaar gedanst. Een beter compliment kun je een deejay niet geven, toch? Dankjulliewel Habbevents! Als we nog eens een feestje hebben weten we jullie te vinden.
- Femke Schepers

Uitstekende organisatie, alles wordt netjes op voorhand aangegeven en goed geregeld. Als DJ booth hadden we op onze bruiloft gekozen voor de verlichte 'LOVE' letters, een meerwaarde qua sfeer in de zaal. We hebben heel erg genoten van dj Deftige Dirk in samenspel met saxofonist Tomas, ze klinken uitstekend samen en zijn er in geslaagd om zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen en te houden, geweldig gewoon.
- Jeroen Haesendonckx
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies