Slider

Ceremonie Singer songwriter Daan

Virtuoos en live performer in hart en nieren

Hij zingt, speelt gitaar, is pianist, componist en arrangeur tegelijk; voor ceremonie singer songwriter Daan is muziek het antwoord op alles en dat hoor je ook. Wanneer Daan op het podium staat krijg je energie. Zijn prachtige luisternummers nemen je mee op reis tijdens de mooiste dag van jullie leven. Wellicht ken je hem al van TV bij o.a. X-factor, My name is Michael of the Voice?

Gepassioneerd en oprecht
Zorgt voor begeleiding bij de ceremonie
Bekend van televisie
Persfoto Daan
Met zijn beste vriend
Daan zingend
live on stage
Daan live
Op het podium
495
voor de artiest met techniek
€539 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, zeer zeker ook vanwege Mart en zijn team. Professioneel team met heel veel ervaring, ze helpen ook echt met het maken van keuzes en kunnen flexibel inspelen op last-minute veranderingen. Wij vonden het heerlijk dat alle grote dingen (catering, muziek, aankleding locatie, tent etc. ons uit handen is genomen). Proces rondom de prijs is transparant en je krijgt meer dan waar voor je geld. Absolute aanrader!!!
- Niels Koppel

Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies