previous arrow
next arrow
Slider

Champagneboom

Begroet je gasten met drankjes

Er is geen originelere manier om jouw gasten te verwelkomen als met deze champagneboom. Deze gezandstraalde boom ziet er niet alleen prachtig uit. Het scheelt ook nog eens extra handen. Zo kunnen de obers meer zorg dragen voor jouw gasten.

Inclusief verlichting van onderaf
In strak witte bak
Ober vult champagneboom
Met de lekkerste drankjes
De champagneboom schittert
In het zonlicht
’s-Avonds mooi verlicht
Legt mooi accent op bloemen
Champagneboom in industriehal
Gast pakt drankje uit boom
225
per dag
zonder drank
€273 incl. BTW
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies