previous arrow
next arrow
Slider

De Chesterfield dj-booth

Het oude Engeland in een nieuw jasje

Geef jouw feest of evenement de sfeer van het oude Engeland met onze Chesterfield DJ Booth. Uniek in zijn soort en handgemaakt van topkwaliteit leer. Zoekt je nog een bijpassende artiest? Wat dacht je van live achtergrond muziek van ons Lounge duo?

Een absolute eyecatcher
Inclusief o.a. 2 vintage studiolampen en geluidinstallatie
Mooi in rustieke setting

Chesterfield dj-booth
In gedecoreerde zaal
DJ presenteert achter dj-booth
Op podium
DJ met violiste
Speelt live mee
DJ mixt plaatjes
Achter chesterfield dj-booth
500
zonder dj
met licht en geluid
€605 incl. BTW

De Chesterfield dj-booth komt voor in het volgende pakket

€ 1375
excl BTW

Feest pakket

Mag het dak eraf? Dan is dit de combinatie waar jij naar op zoek bent! Compleet met feestzanger, dj en een unieke dj booth die het geheel afmaakt.

Bekijk pakket

met: Feest dj J'roen, Chesterfield dj-booth en feestzanger Leon

Ervaringen met onze feesten


HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies