Slider

DJ Emile

nu kan je feest letterlijk niet meer stuk

Geef je een bedrijfsborrel en mag het feest écht niet misgaan? Dan is dj Emile je man. Deze zeer betrouwbare en representatieve dj heeft door de jaren heen zijn strepen dubbel en dwars verdiend. Zijn muziekkennis is heel divers en Emile draait dan ook van deep house tot en met echte floorfillers.

Betrouwbaar en ervaren
Aanrader voor bedrijfsevenementen
Kan zich aanpassen op het publiek
425
voor alleen de artiest
zonder techniek
€463 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies