Vintage Supersound
Vintage Supersound
Vintage Supersound
previous arrow
next arrow
Slider

DJ Vuig Vinyl

Neemt je mee naar boogie wonderland

DJ Vuig Vinyl is een groot verzamelaar van elpees. Hij luistert er dagelijks naar. Tijdens zijn dj-sets zijn cd’s en mp3’s dan ook verboden. Waarom? Niets klinkt zo authentiek als vinyl! Laat je de keuze aan hem, dan blinkt hij uit met zijn ongeëvenaarde kennis van soul- en funkmuziek.

Van disco & boogie platen tot rock classics
Je gasten mogen zelf plaatjes uitzoeken
Hij verrast je met lang vergeten nummers

425
voor alleen de artiest
zonder techniek
€463 incl. BTW

DJ Vuig Vinyl komt voor in het volgende pakket

€ 850
excl BTW

Vintage Vinyl pakket

De populairste combinatie op HabbEvents.nl . Er is er maar één zoals DJ Vuig Vinyl. Zoek zelf verzoekjes uit in de platen bakfiets.

Bekijk pakket

met: DJ Vuig Vinyl en de bakfiets dj-booth

Ervaringen met onze feesten


Uitstekende organisatie, alles wordt netjes op voorhand aangegeven en goed geregeld. Als DJ booth hadden we op onze bruiloft gekozen voor de verlichte 'LOVE' letters, een meerwaarde qua sfeer in de zaal. We hebben heel erg genoten van dj Deftige Dirk in samenspel met saxofonist Tomas, ze klinken uitstekend samen en zijn er in geslaagd om zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen en te houden, geweldig gewoon.
- Jeroen Haesendonckx

Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

Al tijdens het voorgesprek met Mart hadden we het gevoel dat hij voor de verzorging van alle muziek rondom ons huwelijksfeest aan een half woord genoeg had. En we werden niet teleurgesteld! Ik ben nog nooit op een leuker feest geweest dan op dit feest van onszelf. Dankzij Mart, het jazztrio, de saxefonist, de jongens van dr. Brass- echt super. Helemaal naar onze smaak en ik heb me op mijn te hoge hakken een bloedblaar gedanst. Een beter compliment kun je een deejay niet geven, toch? Dankjulliewel Habbevents! Als we nog eens een feestje hebben weten we jullie te vinden.
- Femke Schepers
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies