previous arrow
next arrow
Slider

Het akoestische gezelschap

Brengen mooie muziek met humor

Deze enthousiaste mannen nemen graag het feest over en zoeken jouw gasten op. Zo brengen ze serenades aan de dames en spelen ze Nederlandstalige covers die iedereen kent. Ook zijn ze niet vies van een stukje country of rock en roll muziek.

Duiken overal op tussen je gasten
Brengen het met humor en plezier
Zeer succesvolle ijsbrekers voor de dag
695
voor alleen de band
kan spelen zonder techniek
€737 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies