previous arrow
next arrow
Slider

Het akoestische gezelschap

Brengen mooie muziek met humor

Deze enthousiaste mannen nemen graag het feest over en zoeken jouw gasten op. Zo brengen ze serenades aan de dames en spelen ze Nederlandstalige covers die iedereen kent. Ook zijn ze niet vies van een stukje country of rock en roll muziek.

Duiken overal op tussen je gasten
Brengen het met humor en plezier
Zeer succesvolle ijsbrekers voor de dag
695
voor alleen de band
kan spelen zonder techniek
€757 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad! Prachtig aangekleden locatie, originele Bruut bar, sfeervolle champagneboom en een prachtige tent! En niet te vergeten top DJ Calvin die er een knalfeest van wist te maken! Nogmaals willen wij Mart en zijn dreamteam bedanken voor de onvergetelijke dag!
- Dennis Banning

11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies