Slider

Ledball verlichting huren

Merk: Showtec Ledbal effect RGB 30cm

Deze Showtec Ledball brengt sfeer in de tent. Prachtig als sfeerverlichting boven de dansvloer of in de entreehal. Door de RGB led’s in deze lampen kunnen ze meerdere kleuren aannemen, eventueel aangestuurd door een lichtplan.

Straalt warm egaal licht uit
Aanrader boven de dansvloer
Kan meedraaien op het lichtplan
25
mooie sfeerverlichting
per stuk, per dag
€31 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad! Prachtig aangekleden locatie, originele Bruut bar, sfeervolle champagneboom en een prachtige tent! En niet te vergeten top DJ Calvin die er een knalfeest van wist te maken! Nogmaals willen wij Mart en zijn dreamteam bedanken voor de onvergetelijke dag!
- Dennis Banning

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies