previous arrow
next arrow
Slider

De Live piano show

Brengt een avond vol live muziek

Pianist Bas is een kei in het vermaken van jouw gasten met leuk gebrachte covers en meezingers. Zijn show wordt begeleid door een drummer en professionele geluidstechnicus. Bas is onder andere bekend van Idols waar hij de 8ste plaats behaalde.

Speelt maximaal 3 keer 45 minuten
Live pianoshow met licht en geluid
Begeleid door drummer en geluidsman
1595
voor complete show
met licht en geluid
€1691 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies