previous arrow
next arrow
Slider

Mobiele cocktailbar huren

Verse cocktails op locatie

Op een feest zijn er twee plekken die als een magneet voor de gasten werken. De dansvloer en… de cocktailbar. Het leukste is het proeven. Een Cosmopolitan, gin-tonic of mojito? Er zijn altijd lekkere cocktails die de gasten nog niet kennen. Onze professionele cocktailshakers stellen met verse ingrediënten moeiteloos jouw cocktail naar keuze samen. Met deze handgemaakte mobiele-cocktailbar ziet het er ook nog eens geweldig uit.

Volledig in stijl met handgemaakte witte kar
Cocktails op verzoek van de gasten
Een unieke smaakbeleving
Prachtige cocktailbar op locatie
Met mooie verlichting
Alleen de lekkerste dranken
Verzoekjes mogelijk
Vakkundige bartenders
Maken de lekkerste cocktails
Ter plekke verst gemixt
En opgemaakt
225
Exclusief bezorgkosten
€272 incl. BTW
Dit is een Ochique sfeerconcept

Nieuw: Mobiele bar concepten

Op zoek naar de lekkerste combinaties met deze mobiele bar? Sinds april 2018 bieden wij twee nieuwe concepten aan met onze bar:
> Bekijk het V2C Gin-Tonic concept
> Bekijk het Spector Vermouth concept

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies