previous arrow
next arrow
Slider

Morris Minor oldtimer trouwauto huren

Zo mooi maken ze auto’s niet meer

Alles geregeld voor de grote dag? Hoe zit dat met het vervoer? De aankomst van het bruidspaar is immers een van de meest memorabele momenten van de trouwerij. Deze klassieke Morris Minor uit 1968 is de voorloper op de mini en is de perfecte trouwauto voor een bijzondere binnenkomst. Het gerestaureerde rood-lederen interieur ziet er geweldig uit en zit heerlijk. De trouwauto in zijn geheel is een lust voor het oog.

Arriveer in stijl op de bruiloft
Volledig gerestaureerd
Optioneel: Jullie persoonlijke boodschap op de zijkant
Vintage auto dashboard
Opnieuw opgelapt
Het bruidspaar komt de hoek om
In oldtimer Morris Minor
De trouwauto op de trouwbeurs
Blinkend in het licht van de spots
Samen met de Bruut concepttruck
Op de trouwbeurs
300
Exclusief bezorgkosten
en brandstof
€363 incl. BTW
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, zeer zeker ook vanwege Mart en zijn team. Professioneel team met heel veel ervaring, ze helpen ook echt met het maken van keuzes en kunnen flexibel inspelen op last-minute veranderingen. Wij vonden het heerlijk dat alle grote dingen (catering, muziek, aankleding locatie, tent etc. ons uit handen is genomen). Proces rondom de prijs is transparant en je krijgt meer dan waar voor je geld. Absolute aanrader!!!
- Niels Koppel

Al tijdens het voorgesprek met Mart hadden we het gevoel dat hij voor de verzorging van alle muziek rondom ons huwelijksfeest aan een half woord genoeg had. En we werden niet teleurgesteld! Ik ben nog nooit op een leuker feest geweest dan op dit feest van onszelf. Dankzij Mart, het jazztrio, de saxefonist, de jongens van dr. Brass- echt super. Helemaal naar onze smaak en ik heb me op mijn te hoge hakken een bloedblaar gedanst. Een beter compliment kun je een deejay niet geven, toch? Dankjulliewel Habbevents! Als we nog eens een feestje hebben weten we jullie te vinden.
- Femke Schepers
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies