Slider

Oester ober met verse oesters

Ter plekke geopend en klaargemaakt

Verse oesters zijn een geweldige combinatie met onder andere wijn en cocktails. Onze oester ober bereid ze ter plekke voor jouw gasten. De oesters worden opengemaakt, bereid en gepresenteerd in allerlei heerlijke variaties. Kortom de oester ober is een smakelijke beleving die goed te combineren is met andere hapjes en drankjes.

Geserveerd in verschillende smaken
Goed te combineren met andere hapjes
Gepresenteerd aan jouw gasten
Het dienblad
Vol met heerlijk verse oesters
Je gasten kunnen zelf kiezen
hoe hun oesters bereidt worden
De oester ober
Met dienblad
De ober opent oesters
Met behulp van een speciale handschoen

Ervaringen met onze feesten


Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies