previous arrow
next arrow
Slider

Olijfboom huren

De pracht van de middellandse zee

Uit onze ervaring is gebleken dat decoratie met echte planten erg goed werkt. De olijfboom is onze ‘all-time favorite’ om verschillende redenen. Zo kan de plant zowel binnen als buiten worden ingezet en ziet deze er altijd geweldig uit. De boom is bij ons beschikbaar in een steigerhouten- of strak-witte bak. Een onmisbaar element voor jouw evenement.

Geschikt voor binnen en buiten
Hangen vol met kaarsjes
In bijpassende houten ombouw (strak wit of sloophout)
Geschikt voor buiten
Op bijvoorbeeld festivalwedding
Olijfboom met strak witte ombouw
Past goed bij een lounge feest
Op tuinfeest met kaarsjes
Geeft de zomeravond extra sfeer
In steigerhouten ombouw
Voor een festival-look
75
Exclusief bezorgkosten en
op- afbouw
€90 incl. BTW
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies