previous arrow
next arrow
Slider

Paraplu decoratie huren

Zwevende sfeerverlichting

Op zoek naar unieke decoratie objecten voor jouw feest? Look no further! Deze zwevende paraplu’s beschermen de gasten tegen regen en zijn tegelijkertijd lampenkappen die een zacht licht verspreiden over het feest. De paraplu’s creëren in grote getallen een mooi effect. Verkrijgbaar in strak wit met houten handgrepen. Compleet met lichtsnoer.

Beschermd gasten tegen regen
Verspreid mooi sfeerlicht
Originele vorm van decoratie
Paraplu decoratie op whiteparty
Sfeerverlichting en aankleding
Perfect voor tuinfeesten
Sluit mooi aan op witte tent
De paraplu’s beschermen
Tegen eventuele regenval
Vormt een mooi geheel
Met de rest van de decoratie
95
Exclusief bezorgkosten
en op- afbouw
€115 incl. BTW
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Al tijdens het voorgesprek met Mart hadden we het gevoel dat hij voor de verzorging van alle muziek rondom ons huwelijksfeest aan een half woord genoeg had. En we werden niet teleurgesteld! Ik ben nog nooit op een leuker feest geweest dan op dit feest van onszelf. Dankzij Mart, het jazztrio, de saxefonist, de jongens van dr. Brass- echt super. Helemaal naar onze smaak en ik heb me op mijn te hoge hakken een bloedblaar gedanst. Een beter compliment kun je een deejay niet geven, toch? Dankjulliewel Habbevents! Als we nog eens een feestje hebben weten we jullie te vinden.
- Femke Schepers

HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies