previous arrow
next arrow
Slider

Photobooth schilderijen-prieel huren

Een geweldig decor voor leuke kiekjes van je gasten

Het komt niet vaak voor dat je een feest organiseert. Een goede reden om je vrienden en familie vast te leggen op de gevoelige plaat. Zo kan het feest thuis vanaf de bank nog een keer worden herbeleefd. Ons prachtig versierde prieel van fotolijsten is het perfecte decor voor de foto’s. Spectaculaire foto’s gegarandeerd!

Mooi decor voor foto’s van de gasten
Ziet er geweldig uit bij binnenkomst
Exclusief fotograaf
75
Exclusief bezorgkosten
en op- afbouw
€90 incl. BTW
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, zeer zeker ook vanwege Mart en zijn team. Professioneel team met heel veel ervaring, ze helpen ook echt met het maken van keuzes en kunnen flexibel inspelen op last-minute veranderingen. Wij vonden het heerlijk dat alle grote dingen (catering, muziek, aankleding locatie, tent etc. ons uit handen is genomen). Proces rondom de prijs is transparant en je krijgt meer dan waar voor je geld. Absolute aanrader!!!
- Niels Koppel

Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad! Prachtig aangekleden locatie, originele Bruut bar, sfeervolle champagneboom en een prachtige tent! En niet te vergeten top DJ Calvin die er een knalfeest van wist te maken! Nogmaals willen wij Mart en zijn dreamteam bedanken voor de onvergetelijke dag!
- Dennis Banning

Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies