previous arrow
next arrow
Slider

Schoenpoetsers

Vakmanschap uit de 19e eeuw

Tot laat in de 19e eeuw waren schoenpoetsers onmisbaar uit het straatbeeld. De klant nam plaats op de kenmerkende hoge stoel zodat de schoenpoetser de schoenen onder handen kon nemen. Nu zijn ze terug voor de schoenen van jouw gasten! De schoenpoetsers zijn een vintage beleving én leveren ook nog eens fantastische service.

Met traditioneel zitmeubel
In oorspronkelijke kledij
Vakmanschap en een sterke beleving

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies