previous arrow
next arrow
Slider

Singer songwriter Davide

Bezorgt je kippenvel

Wat een man met een gitaar wel niet kan. Davide klinkt echt als een voltallige band dankzij de herhalingen die hij met zijn pedaal inschakelt. Zijn repertoire bestaat uit mooie, gevoelige blues- en popcovers van artiesten zoals Imagine Dragons en John Mayer.

Klinkt als een voltallige band
Herkenbare covers
Mooie gevoelige liedjes
400
voor alleen de artiest
kan spelen zonder techniek
€424 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies