previous arrow
next arrow
Slider

Trompettist Bob

Speelt het liefst samen met dj

Hij studeerde in 2010 af als jazztrompettist op het conservatorium. Trompettist Bob begeleidt naast zijn eigen projecten ook verschillende artiesten. Zijn trompetsolo’s klinken het beste in combinatie met jazz, latin, soul, funk, reggae en hiphop.

Goed alternatief voor saxofonist met dj
Leuk in combi met zijn broer
395
voor alleen de artiest
zonder techniek
€430 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk

Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad! Prachtig aangekleden locatie, originele Bruut bar, sfeervolle champagneboom en een prachtige tent! En niet te vergeten top DJ Calvin die er een knalfeest van wist te maken! Nogmaals willen wij Mart en zijn dreamteam bedanken voor de onvergetelijke dag!
- Dennis Banning
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies