Image is not available
Slider

Verlichte dansvloer huren

Klassieke led vloer

Met deze verlichte dansvloer is het een kwestie van tijd voordat de eerste gasten zich aan een dansje wagen. Want, wie wil hier nou niet op dansen? Samen met een goede dj zorgt de ritmische verwisseling van kleuren ervoor dat iedereen zich een discodanser voelt!

Trekt jouw gasten naar de dansvloer
Te huren per m2
Prijs is inclusief transport op- en afbouw
30
per vierkante meter
per dag
€36 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies