previous arrow
next arrow
Slider

Vers bloemwerk op maat

Geurend, kleurend en precies zoals jij wil

Omdat smaken verschillen is ieder feest anders. Het kiezen van de juiste styling is dan ook een heel persoonlijk proces. Door de duizenden mogelijke variaties is het altijd fijn om met verse bloemen te werken. Met de juiste combinatie van bloem, vaas en verlichting creëren onze bloembindsters een match. Op basis van jouw persoonlijke input maken zij boeketten die nooit teleurstellen!

Wordt samengesteld in persoonlijk overleg
Beschikbaar in alle soorten en maten
Van bruidsboeket tot tafeldecoratie
Groot groen boeket
Met prachtige details
Bloemwerk in zaal
Op houten zuil
Kleurenpracht
Die past bij het geheel
Kleine tafelwerkjes
Details zijn belangrijk
Dit is een Ochique sfeerconcept

Ervaringen met onze feesten


Uitstekende organisatie, alles wordt netjes op voorhand aangegeven en goed geregeld. Als DJ booth hadden we op onze bruiloft gekozen voor de verlichte 'LOVE' letters, een meerwaarde qua sfeer in de zaal. We hebben heel erg genoten van dj Deftige Dirk in samenspel met saxofonist Tomas, ze klinken uitstekend samen en zijn er in geslaagd om zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen en te houden, geweldig gewoon.
- Jeroen Haesendonckx

HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad! Prachtig aangekleden locatie, originele Bruut bar, sfeervolle champagneboom en een prachtige tent! En niet te vergeten top DJ Calvin die er een knalfeest van wist te maken! Nogmaals willen wij Mart en zijn dreamteam bedanken voor de onvergetelijke dag!
- Dennis Banning
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies