previous arrow
next arrow
Slider

Vintage wijn bar met champagne-ijs

Achter elk glas wijn zit een verhaal

De mobiele wijn bar serveert heerlijke champagne-ijsjes en de lekkerste wijnen. Het leuke is dat de gastvrouw en gastheer je alles kunnen vertellen over de afkomst van de wijn. Door deze ervaring gaat de wijn nog lekkerder smaken. Heel leuk als toevoeging op een bedrijfsborrel, trouwfeest of jubileum.

Serveert wijn en champagne-ijs
Veel kennis van wijnen
In gerenoveerde caravan uit ‘69
Smaakpallette
Vertelt het verhaal achter de wijn
Vintage caravan uit de jaren '69
Staat prachtig op je evenement
Gastvrouw weet alles over wijn
Vertelt verhaal achter de wijn
Smaakpallette
Vertelt het verhaal achter de wijn

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies