Vintage Supersound
Zangeres Marieke
previous arrow
next arrow
Slider

Zangeres Marieke

Een schone stem en schone verschijning

Ons multitalent Marieke staat al van jongs af aan op de planken. Ze zingt, danst, acteert, presenteert en werkt als model. De combinatie van mooie, pure vertelliedjes en swingende up-tempo nummers is wat haar typeert. Bij een feestavond geeft ze, samen met een dj, net zo makkelijk een spetterend optreden!

Aanrader voor huwelijksfeest of bedrijfsborrel
Mogelijk in combinatie met dj
450
voor alleen de artiest
zonder techniek
€490 incl. BTW

Ervaringen met onze feesten


HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

11 mei 2018, wat een geweldige dag! Dankzij de mooie bartruck, de transparante tent, de verlichting, de aankleding, het goede personeel en de goed lopende organisatie! Namens ons heel erg bedankt! Liefs Maikel & Francé
- Francé Vervoordeldonk

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, zeer zeker ook vanwege Mart en zijn team. Professioneel team met heel veel ervaring, ze helpen ook echt met het maken van keuzes en kunnen flexibel inspelen op last-minute veranderingen. Wij vonden het heerlijk dat alle grote dingen (catering, muziek, aankleding locatie, tent etc. ons uit handen is genomen). Proces rondom de prijs is transparant en je krijgt meer dan waar voor je geld. Absolute aanrader!!!
- Niels Koppel
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies