Foodtruck Festival

Niks geeft direct zoveel sfeer als een aantal foodtrucks, hiermee tover je elk evenement om in een festival. Onze foodtrucks zijn relatief compact en geschikt voor (bijna) elke locatie: binnen en buiten! We kunnen veel verschillende soorten streetfood bereiden in onze foodtrucks, op onze site vind je onze populairste foodtrucks. Voor het foodtruckfestival kun je 3 verschillende trucks naar keuze kiezen, wij nemen alle benodigdheden mee.












Verschillende keukens, één beleving

Streetfood op zijn best

Bij ons foodtruckfestival geniet je van de lekkerste streetfood, op locatie bereid door ervaren chefs. Kies drie trucks uit ons veelzijdige aanbod, zoals burgers, kebab, pizza of loaded fries. Hiermee bied je jouw gasten een gevarieerd aanbod, perfect voor elk type evenement.

Geschikt voor elke locatie

Onze foodtrucks zijn niet alleen compact, maar ook flexibel inzetbaar. Of het nu gaat om een festival in de buitenlucht of een feest binnen, wij passen ons aan naar jouw wensen. Zo maak je van elk evenement een sfeervol foodtruckfestival, ongeacht de locatie.

Over dit evenement

Naam evenement

Foodtruck Festival

Type feest

Bedrijfsfeest, festival, privé-evenement

Planning

Hele dag beschikbaar

Aantal gasten

30-500

Prijsindicatie

v.a. €35 per persoon

Aanwezig op dit feest

Drie foodtrucks naar keuze
Volledige aankleding en styling van de trucks
Drankvoorziening optioneel
Foodtruck Loaded Fries
Bediening en crew op locatie
Transport

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Zorgeloos samenzijn

Bij HabbEvents nemen wij de volledige organisatie van je foodtruckfestival uit handen. Of je nu kiest voor losse foodtrucks of een combinatie met andere concepten, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bekijk onze website voor meer informatie over hoe wij jouw evenement kunnen ontzorgen en transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies