Foodtruck Kebab

Geniet van een overheerlijk broodje kebab, vers geschaafd en direct op een warm afgebakken broodje. Met een frisse salade van groenten en de keuze om het broodje zelf af te maken met knoflooksaus of sambal, precies zoals jij het lekker vindt. Een ultieme guilty pleasure die niet mag ontbreken op jouw evenement, geschikt voor elke gelegenheid.









Vers van het spit

Altijd kwaliteit

Onze kebab wordt vers van het spit geschaafd en direct geserveerd. Het warme broodje en de verse, knapperige groenten zorgen samen voor een heerlijke smaakexplosie. Dit is een echte klassieker waar gasten geen genoeg van kunnen krijgen. Perfect voor grote groepen die houden van een snelle, smakelijke maaltijd.

Keuze aan de gast

Met onze foodtruck kunnen gasten hun eigen broodje samenstellen. Of je nu gaat voor de knoflooksaus of de pittige sambal, de keuze is aan jou. Laat je gasten genieten van deze smaakvolle traktatie op elk type evenement.

Over dit evenement

Naam evenement

The Kebab Experience

Type feest

Bedrijfsfeest, festival, bruiloft

Planning

Gehele dag beschikbaar

Aantal gasten

30-500

Prijsindicatie

v.a. €11 per persoon

Aanwezig op dit feest

Vers geschaafde kebab
Keuze uit knoflooksaus en sambal
Vers afgebakken broodjes
Foodtruck met spit
Kebabmaster
Transport

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Zorgeloos samenzijn

HabbEvents neemt alle zorg uit handen, van de organisatie tot de uitvoering. Onze foodtrucks, zoals de Kebabtruck, kunnen apart of in combinatie met andere trucks worden geboekt. Wij verzorgen bovendien alle andere benodigdheden voor jouw evenement. Bezoek de rest van onze website voor meer informatie over onze uitgebreide diensten.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies