Foodtruck Loaded Fries

Verwen je gasten met heerlijke loaded fries van onze friet foodtruck. Altijd goudbruin, knapperig en verrassend lekker! Kies uit drie onweerstaanbare toppings die voor elk wat wils bieden. Van romige truffelsaus tot kaassaus met crispy bacon, en zelfs een Aziatische twist. Deze frietjes zijn dé perfecte snack voor elk type feest.













Smaken voor iedereen

Tasty Truffle

Onze Tasty Truffle fries worden gegarneerd met een rijke truffelsaus, parmezaanse kaas en frisse lente-ui. Dit luxe frietje is een culinaire traktatie voor liefhebbers van verfijnde smaken.

Cheesy Bacon

Cheesy Bacon is dé favoriet voor wie houdt van comfort food. Knapperige frietjes overgoten met romige kaassaus en afgemaakt met crispy bacon. Een combinatie die altijd goed valt.

Asian Twist

Onze Asian fries krijgen een unieke twist met een smaakvolle satésaus, knapperige gebakken uitjes en verse lente-ui. Dit maakt ze een exotische, maar toegankelijke keuze voor iedereen.

Over dit evenement

Naam evenement

Loaded Fries

Type feest

Bedrijfsfeest, festival, bruiloft

Planning

Gehele dag beschikbaar

Aantal gasten

30-500

Prijsindicatie

v.a. €11 per persoon

Aanwezig op dit feest

Foodtruck met verse friet
Tasty Truffle fries
Cheesy Bacon fries
Asian fries met satésaus
Chef
Transport

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Zorgeloos samenzijn

HabbEvents neemt de volledige organisatie van je evenement uit handen. Onze foodtrucks, zoals de Loaded Fries truck, kunnen los geboekt worden of gecombineerd met andere foodtrucks voor een volledig foodcourt. Daarnaast bieden wij ook alle andere faciliteiten aan om jouw evenement compleet te maken. Bekijk de rest van onze website voor meer informatie.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies