Op zoek naar een leuk cateringconcept voor je bedrijfsfeest, festival, of privé-evenement? Onze cateringconcepten gaan verder dan het afleveren van eten, wij zorgen voor een echte beleving. Of je nu kiest voor een foodtruck festival, Shared BBQ of Walking Dinner, bij HabbEvents zorgen we ervoor dat aan alle details gedacht zijn: van aankleding tot personeel, en van presentatie tot smaak. Jullie hebben nergens omkijken naar.

Op jullie locatie of Buitengoed de Bollen

Wij kunnen met onze cateringconcepten naar jullie locatie komen, of we verwelkomen jullie bij ons op onze locatie Buitengoed de Bollen. We horen graag waar jullie voorkeur naar uitgaat. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat jullie compleet ontzorgd worden.

Maatwerk

Onze cateringconcepten zijn speciaal ontworpen om je evenement een feestelijke en memorabele touch te geven. Hieronder vind je een selectie van de concepten die zijn bedacht en gerealiseerd door het creatieve team van HabbEvents. Uiteraard is er van alles mogelijk, en kunnen de cateringconcepten ook gecombineerd worden met onze totaalconcepten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Foodtruck Festival

Niks geeft direct zoveel sfeer als een aantal foodtrucks, hiermee tover je elk evenement om in een festival. Kies en mix 3 foodtrucks naar keuze voor een onvergetelijk feest.

Bekijk totaalfeest

Al onze foodtrucks

Onze foodtrucks kunnen per stuk of in elke denkbare combinatie geboekt worden, zowel binnen als buiten, het hele jaar door. Bekijk hier welke foodtrucks wij allemaal aanbieden.

Bekijk totaalfeest

Shared BBQ

Met ons Shared BBQ concept zorgen we voor een onvergetelijke culinaire ervaring, waar iedereen kan opscheppen wat hij of zij lekker vindt. Alle gerechten worden live bereid.

Bekijk totaalfeest

5 Gangen Walking Dinner

Ons 5-Gangen Walking Dinner is de perfecte keuze voor een stijlvolle en ongedwongen avond. Prachtig opgemaakte bordjes worden aan tafel uitgeserveerd.

Bekijk totaalfeest
Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies