De oogverblindende schoonheid van een white-party [foto verslag]

Door Mart Habraken
14 september 2017 beleving, Exclusief en op locatie, Thuis feest, Thuis trouwen
fotoreportage white party oogverblindende schoonheid header

Elk jaar zijn er feesten waarvoor wij onszelf opnieuw moeten uitvinden. Deze bijzondere white party was een van die feesten. De voorbereidingen waren getroffen, de overhemden gestreken. Tijd voor een wel héél bijzonder feest!

white cocktailbar gin tonic

Magnifieke cocktails achter white party bar

Een feest zonder cocktails is als een feest zonder muziek; Je kan tegenwoordig niet meer zonder! En omdat het oog ook wat wil mag een bijpassende styling hier niet aan ontbreken. Hoewel het makkelijk is om zelf een eenvoudige cocktailbar te maken kun je ook voor een prachtige handgemaakte cocktailbar kiezen. Zoals op de bovenstaande foto’s.

white party lekkere bijpassende hapjes

Witlofbootjes en bitterballen met kokos

Omdat je van dansen snel hongerig kan worden mogen de hapjes nooit ver weg zijn. Daarom kwam de catering gewoon naar de gasten toe met een gedecoreerd karretje. In dit geval kozen de gastheer en gastvrouw voor handzame hapjes (natuurlijk ook in het wit). Superlekker en prima te combineren met een drankje in je andere hand. Zo waren er witlofbootjes, kleine wraps in puntzak-vorm en… bitterballen met kokos. Bijzonder lekker.

white party bijpassend vers bloemwerk

Gigantische boeketten met verse bloemen

Oké het is een white party, maar je wilt natuurlijk niet de gasten verblinden. Om te voorkomen dat iedereen sneeuwblind zou worden werd de tent opgefrist met prachtige grote boeketten met bloemen. Een paar goed gerichte sfeerspots zorgden ervoor dat de bloemen mooi samengingen met de witte massa.

white party de voorbereidingen zijn getroffen

white party steltloopsters heten bezoekers welkom

Een heel bijzonder ontvangstcomité

Het feest begon al bij de poort. De gasten waren blij verrast toen ze verwelkomd werden door deze twee steltlopende dames. Samen met de gasten liepen zij naar het prieeltje om op de foto te gaan.

white party in volle gang

het white party team geheel in stijl

Geen feest zonder de juiste mensen

Wij zijn erg trots op ons personeel. Met een gedeeld enthousiasme voor unieke sfeerbelevingen zetten zij elk weekend alles op alles voor een bijzondere dag.

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies