Ontdek de Unieke Creaties van HabbEvents: Waar Innovatie en Sfeer Samenkomen

transparante tent bruut mobiele feestlocatie overdag

Bij HabbEvents zijn we niet alleen een evenementenbureau; we zijn bouwers van belevingen. Elk evenement is een kans om iets unieks te creëren, iets dat verder gaat dan alleen een feest of bijeenkomst. Het gaat om het creëren van een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten. Van intieme tuinfeesten tot grootse zakelijke evenementen, onze unieke creaties zijn ontworpen om elk evenement bijzonder te maken. Laat ons je meenemen op een reis door enkele van onze meest bijzondere concepten die gegarandeerd indruk zullen maken.

De BRUUT Ford Concepttruck: Mobiele Feestlocatie met Karakter

Stel je voor: een iconische oldtimer Ford Transit, omgetoverd tot een mobiele feestlocatie die opvalt waar hij ook gaat. Van de BRUUT Ford concepttruck bestaat geen tweede, omdat deze vanaf nul opnieuw is opgebouwd door ons eigen team. Deze truck kan worden ingezet voor een breed scala aan concepten, van charcuterie met speciaalbier tot gin-tonics en oesters, allemaal gepresenteerd in een setting die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Perfect voor tuinfeesten tot 150 personen, en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement.

 

Champagneboom: Een Stijlvolle Begroeting

Onze champagneboom is de ultieme manier om je gasten in stijl te verwelkomen. Deze unieke creatie, gemaakt van een gezandstraalde boom en geplaatst in een strak witte bak, is niet alleen een visueel spektakel maar ook bijzonder praktisch. Het dient als een zelfbedieningspunt voor drankjes, waardoor obers meer tijd hebben om persoonlijke zorg aan je gasten te besteden. Verlicht van onderaf, creëert het een betoverende sfeer vanaf het moment dat je gasten arriveren.

Piaggio Ape P501: Mobiele Koffiebar met Charme

De Piaggio Ape P501, een originele eyecatcher uit 1970, omgebouwd tot mobiele koffiebar, is de perfecte toevoeging aan elk evenement waar koffie en thee gewenst zijn. Bediend vanuit een Nespresso Aquila 420, bieden we een verscheidenheid aan warme dranken aan, geserveerd in milieuvriendelijke disposable bekers. Deze charmante kleine driewieler voegt een uniek element toe aan je evenement, perfect voor de koffieliefhebbers onder ons.

 

 

Een Feest van Creativiteit

Bij HabbEvents zijn we trots op ons vermogen om te innoveren en te dromen. Onze unieke creaties zijn slechts een voorbeeld van hoe wij evenementen naar een hoger niveau tillen. Achter elke creatie staat een verhaal van passie, een streven naar perfectie, en de wens om onze klanten iets echt bijzonders te bieden. Of je nu op zoek bent naar een opvallende eyecatcher, een stijlvolle manier om je gasten te verwelkomen of een charmante aanvulling op je catering, HabbEvents heeft de oplossing.

Wil je meer weten over onze unieke creaties of ben je klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken? Neem dan contact met ons op. Laat ons je helpen jouw droom tot leven te brengen met onze persoonlijke aanpak en creatieve oplossingen. Bij HabbEvents is geen idee te groot of te klein. Ontdek vandaag nog hoe we samen iets buitengewoons kunnen creëren.

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies