Barn wedding

Feest aan het Water

Voor dit geweldige feest hebben we de tuin van een prachtig huis aan het water omgetoverd tot feestlocatie. We plaatsten een mooie witte tent met transparante panelen, zodat het schitterende water altijd in zicht bleef. De tent stond op een houten vlondervloer en we creëerden een gezellig terras voor een echt binnen-buiten gevoel.


Een mooie witte tent vormt het centrum
Stijlvolle velvetkrukken
Ontvangst met bubbels uit de champagneboom

Luxe tafelgarnituur en -decoratie
Overheerlijke cocktails
Smaakvolle antipasti

Met het water als backdrop

Ons personeel gaat rond met hapjes


Ontvangst met Bubbels

De gasten werden verwelkomd met bubbels die werden geserveerd vanuit onze stijlvolle champagneboom. Een perfecte start van een gezellige avond. Een jazzband zorgde voor sfeervolle live muziek, afgewisseld door een DJ die de dansvloer op gang hield. De perfecte mix voor een ontspannen en feestelijke ambiance.

Luxe Walking Dinner

Tijdens het feest serveerden we een luxe walking dinner, zodat iedereen kon genieten van heerlijke gerechten terwijl ze rondliepen en met elkaar praatten. Het was een fantastische avond met goed gezelschap, heerlijke muziek en lekker eten. Een feest om niet snel te vergeten!

Over dit evenement

Naam evenement

Tuinfeest aan het Water

Type feest

Tuinfeest

Aantal gasten

100 gasten

Aanwezig op dit feest

Nature tent
Bediening en crew op locatie
Styling in thema
Sfeervol meubilair
Hapjes
Walking Dinner
Liveband
DJ met bijpassende DJ-booth
Toilet- en koelwagen
XL Bloemstukken
Mobiele sfeerverlichting
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten

Google Beoordelingen
5.0

Uit 116+ recensies