previous arrow
next arrow
Slider

Gaan jullie trouwen en zijn jullie gek op festivals? Dan is een festival bruiloft een absolute droom. HabbEvents regisseert het totaalplaatje. Van tipi tent en aankleding tot en met de juiste entertainment. Zo kunnen wij jullie droom in vervulling laten gaan.


Interieur grote tipi tent
Festival bruiloft juli 2016
Bedankbord
Festival bruiloft juli 2016
Lunch met familie en vrienden
Festival bruiloft juli 2016
Grote tipi tenten
Festival bruiloft juli 2016
Lekker bijkletsen bij het vuur
Festival bruiloft juli 2016
Feest in de tent
Festival bruiloft juli 2016

Wij creëren een sfeer die je kan voelen

Steigerhouten meubels met schapenwol, hooibalen, open vuur, lampenkapjes in de bomen. Als je het ons vraagt, dan maken de details een feest bijzonder. Daarom besteden wij altijd extra aandacht aan de juiste aankleding. Zo maken wij jullie festival bruiloft een om nooit meer te vergeten.

Tipi tent thuis of op locatie

Willen jullie de gasten graag thuis ontvangen? Dan creëren wij sfeer op maat. Ook als jullie op zoek zijn naar een bijzondere locatie zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij kennen alle toplocaties van Nederland op zijn duimpje. Ook is er keuze uit verschillende soorten, maten en zelfs kleuren tenten. Zo is er altijd wel een tent die past bij de locatie en het aantal gasten.

Wil jij zelf een festival bruiloft organiseren?

Kijk rond op onze feesten

Beleef het in virtual reality

Geen festival zonder artiesten

Bij een festival hoort livemuziek. Dan denk je al snel aan een band, maar het kan ook simpeler met bijvoorbeeld een vinyl dj. Kiezen blijft moeilijk. Om het jullie nog moeilijker te maken bieden wij keuze uit 44 verschillende artiesten. Komen jullie er niet uit? Dan denken wij graag mee.

Food court & rollende keukens

Richten jullie een food court met verse snacks in? Of gaan jullie toch voor rollende keukens met foodtrucks? Bij ons vindt je catering op maat. Met fraaie houten vlonders verbinden we de feesttent met de chill zone. Daar kunnen jullie gasten lekker bijkletsen rond een knetterend vuur.

Ervaringen met festival stijl totaalfeest


Het was erg prettig zaken doen met HabbEvents! Een persoonlijke benadering en flexibiliteit in het voortraject, gecombineerd met professionaliteit en inlevingsvermogen tijdens onze trouwdag. Zeker een aanrader voor zowel muzikale invulling als aankleding van je feest/bruiloft/event!

- Jasper Sauer

HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Deftige Dirk verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!

- Dennis Banning

Ik kan wel zeggen dat we heel perfectionistisch zijn en we leggen de lat hoog maar dat was voor Mart allemaal geen probleem. Niets is te gek en hij staat overal voor open. Dit resulteerde dan ook voor een geweldig mooie aangekleden locatie.

- Lia Wouters
Google Beoordelingen
5.0

Uit 54+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 93+ recensies