previous arrow
next arrow
Slider

Bruiloft pakket

Garantie voor een droomfeest

Zowel dj Deftige Dirk als ceremonie zangeres Meike verschijnen vaak op bruiloften. Met haar podium ervaring en beeldschone stem is het moeilijk om het droog te houden tijdens het uitwisselen van de ringen. DJ Deftige Dirk mixt de avond aan elkaar en maakt het een dag om nooit meer te vergeten.


Veel variatie in live muziek
Beide artiesten hebben veel ervaring met bruiloften
In dit pakket zit alle entertainment voor jullie dag1715
alles wordt geregeld
entertainment ontzorgd
€1975 incl. BTW

Wat is een pakket?

De HabbEvents pakketten zijn bewezen combinaties van artiesten en dj-booths die heel goed samen gaan. Zie het als onze aanbeveling richting jou!

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies