previous arrow
next arrow
Slider

Een pop-up bruiloft op een eigen locatie zoals in deze prachtige appelboomgaard? De mogelijkheden zijn groots. Zelfs op de meest ontoegankelijke locaties kunnen wij een prachtfeest opzetten waar velen slechts van kunnen dromen. Compleet met mobiele-bar, bakfiets vinyl-dj, stretchtent houten vlondervloeren, sfeerverlichting binnen en buiten en meer. Bekijk de foto’s.

 


Het bruidspaar op vintage bankstel
Foto door Mariëlle Kokke
Alles staat klaar voor het feest
Foto door Mariëlle Kokke
Mobiele feestlocatie onder stretchtent
Foto door Mariëlle Kokke
Meubilair voor de middagceremonie
Foto door Mariëlle Kokke
Bankstel voor het bruidspaar met vers bloemwerk
Foto door Mariëlle Kokke
Gasten verzamelen zich onder de stretchtent
Foto door Mariëlle Kokke
Prachtig gepresenteerde taarten
Foto door Mariëlle Kokke
Plekken om naar te ontsnappen
Even afkoelen van al het feestgedruis
Het feest is in volle gang in de appelboomgaard
In sfeervolle zandkleurige stretchtent
Proosten en bijkletsen
Bij houtkachel met bijpassend meubilair
Verlichte appelboomgaard
Een bijzondere locatie doet wonderen
De dj vermaakt het publiek met vinyl plaatjes
De gasten kunnen zelf vinyl platen uitzoeken

Hoe we het hebben opgezet

Op deze magische pop-up bruiloft in augustus 2018 combineerden wij de kracht van onze mobiele feestlocatie met een grote zandkleurige stretchtent. Vervolgens koppelden we de mobiele feestlocatie met onze vinyl bakfiets dj-booth zodat er ook een kwalitatief geluidssysteem aanwezig was met authentieke muziek. Grote houten vlonders en heaters zorgen ervoor dat de gasten hoog en droog zaten. Daarnaast hadden we ook gedacht aan gezellige plekjes waar gasten kunnen bijpraten met bijpassend meubilair en gezellige houtvuren. Ook aan de facilitaire zaken wordt gedacht, zo plaatsten wij ook een septictank en noodstroomvoorziening.

Over dit evenement

Naam evenement

Bruiloft in de boomgaard

Type feest

Bruiloft

Planning

13.30u - 14.00u: Ontvangst
14.00u - 15.00u: Ceremonie
15.00u - 18.00u: Borrel
18.00u - 20.00u: Diner
20.00u - 20.30u: Uitloop / opfrissen
20.30u - 01.30: Avondfeest

Aantal gasten

40 daggasten & 110 avondgasten

Prijsindicatie

€13.000 - €16.000

Onder andere aanwezig op dit evenement

Stretchtent Ecru met houten vlondervloer
Ford 1970 bartruck ‘BRUUT’
Koffiebakfiets met piston machine
Luxe waterbar
Bakfiets DJ-booth + DJ
BBQ (met smoker en chef op locatie)
Bediening en crew op locatie
Styling in Festival thema
Styling Ceremonie
LOVE lichtletters
Aggregaat
Toilet- en koelwagen
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Alles voor een magische sfeer

Een goede feestlocatie is het halve werk; en omdat we aan deze locatie zeker niet tekort wilden doen bezaaiden we de boomgaard met lampionnen en mobiele sfeerverlichting zodat de contouren van de bomen prachtig werden aangelicht. Ook handgemaakte liefde lichtletters en photobooth zorgden voor mooie plekjes waar de gasten foto’s konden maken. Her en der stonden pilaren met grote bloemwerken om het geheel af te kleden. Het enige wat je nog nodig hebt, zijn je familie en vrienden.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten


Al tijdens het voorgesprek met Mart hadden we het gevoel dat hij voor de verzorging van alle muziek rondom ons huwelijksfeest aan een half woord genoeg had. En we werden niet teleurgesteld! Ik ben nog nooit op een leuker feest geweest dan op dit feest van onszelf. Dankzij Mart, het jazztrio, de saxefonist, de jongens van dr. Brass- echt super. Helemaal naar onze smaak en ik heb me op mijn te hoge hakken een bloedblaar gedanst. Een beter compliment kun je een deejay niet geven, toch? Dankjulliewel Habbevents! Als we nog eens een feestje hebben weten we jullie te vinden.
- Femke Schepers

Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad! Prachtig aangekleden locatie, originele Bruut bar, sfeervolle champagneboom en een prachtige tent! En niet te vergeten top DJ Calvin die er een knalfeest van wist te maken! Nogmaals willen wij Mart en zijn dreamteam bedanken voor de onvergetelijke dag!
- Dennis Banning

Uitstekende organisatie, alles wordt netjes op voorhand aangegeven en goed geregeld. Als DJ booth hadden we op onze bruiloft gekozen voor de verlichte 'LOVE' letters, een meerwaarde qua sfeer in de zaal. We hebben heel erg genoten van dj Deftige Dirk in samenspel met saxofonist Tomas, ze klinken uitstekend samen en zijn er in geslaagd om zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen en te houden, geweldig gewoon.
- Jeroen Haesendonckx
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies