Slider

Onze mobiele barwagen, rustieke houten meubels, olijfbomen en talloze andere sfeerobjecten; Samen vormen zij een bijzondere sfeer die goed aansluit op deze industriële locatie. In enkele uren veranderden wij deze hal van de Noordkade in Veghel in een prachtige feestlocatie. Compleet met lekkere biertjes, verse charcuterie en vinyl muziek. Inmiddels is dit een van onze meest beproefde totaalfeesten.

 


De feestlocatie wordt opgebouwd
In enkele uren klaar om te feesten
Bakfiets met charcuterie wordt opgemaakt
Met de lekkerste vleessoorten
Bijpassende hapjes
En decoratie-objecten
Bijpassend meubilair
En lekkere biertjes
Wij maken de locatie gezellig
Met onze sfeerconcepten
De lekkerste biertjes
Verkrijgbaar aan de barwagen

Een goed afgestemde sfeer

Bij een succesvol feest hoort een goede sfeer. Om dit te kunnen bereiken stemt HabbEvents alle elementen van het feest op elkaar af. Met de input van onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de juiste catering, livemuziek, sfeerverlichting en meer. Zo voelt het evenement voor de bezoekers als een naadloos geheel.

Op locatie, met een stretchtent of mobiele feestlocatie

Met keuze uit een groot assortiment van tenten en mobiele accommodaties kunnen wij de locatie van jouw keuze ombouwen tot een prachtig pop-up feest. Heb je al een locatie op het oog? Dan vullen wij deze aan met onze sfeerconcepten.

Over dit evenement

Naam evenement

Pop-up borrel industrieel

Type feest

Bedrijfsborrel

Planning

16.00u - 20.00u: Borreltijd

Aantal gasten

50 gasten

Prijsindicatie

€5.000 - €7.000

Aanwezig op dit feest

Ford 1970 bartruck ‘BRUUT’
Bakfiets met borrelplanken
Gin-Tonic cocktailbar
Styling Industrieel thema
Verse bloemdecoratie
Bediening en crew op locatie
Vinyl DJ + DJ-Booth
Sfeerverlichting
en meer

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Speciaalbier en bakfiets met verse charcuterie

Lekkere hapjes voor je gasten? Ons catering-personeel bereidt ter plekke het lekkerste gesneden vlees, prachtig gepresenteerd op een oude bakfiets. De obers brengen plankjes rond, maar de gasten kunnen ook zelf hun voorkeur samenstellen. In de mobiele bar zitten diverse koelingen en een tapinstallatie, zodat wij het vlees kunnen serveren met de lekkerste speciaalbiertjes.

Oldschool vinyl

Bij onze totaalfeesten is het belangrijk dat alles klopt. Daarom kiezen wij qua muziek bij dit concept voor een assortiment van groove, funk, disco en echte classics; Uiteraard op vinyl, samengesteld door niemand minder dan dj Vuig Vinyl.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt voor jouw interesse in onze diensten. Om de kwaliteit van onze feesten te kunnen waarborgen werken wij enkel en alleen samen met onze vaste partners. Gebruik het onderstaande formulier daarom alleen als je op zoek bent naar een partij die de gehele verzorging van jouw evenement uit handen neemt. Voor onze losse producten en diensten verwijzen wij graag je graag naar onze verhuurpagina.

 


 

Ervaringen met onze feesten


HabbEvents heeft bij onze bruiloft DJ/Licht/Geluid/Aankleding van onze locatie verzorgd. DJ Calvin verdient ook een groot compliment, hij heeft er absoluut een topfeest van gemaakt. Geluid en verlichting waren top in orde. Daarnaast heeft Mart ons heel veel zorg uit handen genomen en alles top georganiseerd. Sprookjeshuwelijk, geslaagd!! Bedankt!
- Robert van Someren

Afgelopen vrijdag een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Mart en zijn medewerkers. Wij wilden graag een volle dansvloer en die hebben we gekregen ondanks diverse leeftijden en achtergronden van onze gasten! Toen het feest even onderbroken moest worden voor een film van de vriendengroep wist Mart direct daarna de sfeer op de dansvloer weer terug te brengen. De "LOVE" dj-booth stond perfect in de feestzaal, een mooie aankleding voor een bruiloft, foto's volgen!
- Karin Markus

Uitstekende organisatie, alles wordt netjes op voorhand aangegeven en goed geregeld. Als DJ booth hadden we op onze bruiloft gekozen voor de verlichte 'LOVE' letters, een meerwaarde qua sfeer in de zaal. We hebben heel erg genoten van dj Deftige Dirk in samenspel met saxofonist Tomas, ze klinken uitstekend samen en zijn er in geslaagd om zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen en te houden, geweldig gewoon.
- Jeroen Haesendonckx
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies