Slider

Onze mobiele barwagen, rustieke houten meubels, olijfbomen en talloze andere sfeerobjecten; Samen vormen zij een bijzondere sfeer die goed aansluit op deze industriële locatie. In enkele uren veranderden wij deze hal van de Noordkade in Veghel in een prachtige feestlocatie. Compleet met lekkere biertjes, verse charcuterie en vinyl muziek. Inmiddels is dit een van onze meest beproefde totaalfeesten.


De feestlocatie wordt opgebouwd
In enkele uren klaar om te feesten
Bakfiets met charcuterie wordt opgemaakt
Met de lekkerste vleessoorten
Bijpassende hapjes
En decoratie-objecten
Bijpassend meubilair
En lekkere biertjes
Wij maken de locatie gezellig
Met onze sfeerconcepten
De lekkerste biertjes
Verkrijgbaar aan de barwagen

Een goed afgestemde sfeer

Bij een succesvol feest hoort een goede sfeer. Om dit te kunnen bereiken stemt HabbEvents alle elementen van het feest op elkaar af. Met de input van onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de juiste catering, livemuziek, sfeerverlichting en meer. Zo voelt het evenement voor de bezoekers als een naadloos geheel.

Op locatie, met een stretchtent of mobiele feestlocatie

Met keuze uit een groot assortiment van tenten en mobiele accommodaties kunnen wij de locatie van jouw keuze ombouwen tot een prachtig pop-up feest. Heb je al een locatie op het oog? Dan vullen wij deze aan met onze sfeerconcepten.

Interesse in dit feest? (of soortgelijk)

Speciaalbier en bakfiets met verse charcuterie

Lekkere hapjes voor je gasten? Ons catering-personeel bereidt ter plekke het lekkerste gesneden vlees, prachtig gepresenteerd op een oude bakfiets. De obers brengen plankjes rond, maar de gasten kunnen ook zelf hun voorkeur samenstellen. In de mobiele bar zitten diverse koelingen en een tapinstallatie, zodat wij het vlees kunnen serveren met de lekkerste speciaalbiertjes.

Oldschool vinyl

Bij onze totaalfeesten is het belangrijk dat alles klopt. Daarom kiezen wij qua muziek bij dit concept voor een assortiment van groove, funk, disco en echte classics; Uiteraard op vinyl, samengesteld door niemand minder dan dj Vuig Vinyl.

Ervaringen met onze feesten

Vraag naar de mogelijkheden

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies