previous arrow
next arrow
Slider

86′ / 87′ Lounge duo

Brothers in arms

Ben je op zoek naar leuke invulling voor jouw receptie of bedrijfsborrel? ’86/’87 zorgt voor een aangename sfeer waarbij ruimte is voor een praatje en een dansje. Middels een dj-controller draaien ze zelf de juiste tracks. Hier spelen deze artiesten naadloos over heen. O ja! Bob en Pim zijn trouwens broers.

Heel geschikt als achtergrond voor borrel
Goed op elkaar ingespeeld
Muziek zit in de familie

895
voor alleen artiesten
zonder techniek
€949 incl. BTW

86' / 87' Lounge duo komt voor in het volgende pakket

€ 1345
excl BTW

Borrel pakket

De sfeer is het belangrijkste! En dat je lekker kunt bijpraten met je collega's, vrienden of familie. Daarom speciaal voor jou deze live lounge muziek met sfeerverlichting.

Bekijk pakket

met: Lounge duo '86/'87, compact geluidsysteem en mobiele sfeerverlichting

Ervaringen met onze feesten


Wat voelde hij de sfeer supergoed aan. De hele avond stond de zaal op zijn kop en ging iedereen helemaal los. We hadden nooit durven dromen dat ons feest zo vet zou zijn. Ook de vleugel booth was echt een toegevoegde waarde op ons feest, een echte blikvanger.
- Patrick Asselman

Wauw! Wat een TOP bedrijf! Wij waren meteen verkocht toen wij die gave vleugel DJ booth zagen voor ons bruiloftsfeest. We kozen voor allround DJ D-on en toen was het afwachten wat voor feestje hij er van zou maken.. vanaf de eerste tot de laatste minuut draaide hij geweldig!
- Ilse Dortmans

Heel erg leuk bedrijf dat goede kwaliteit combineert met (h)eerlijk klantgericht denken! Ons eerste gesprek met Mart voor de muzikale invulling van ons huwelijk liep direct heel fijn. Er is erg goed geluisterd naar wat wij wilden en dat is perfect uitgevoerd.
- Louis Selen
Google Beoordelingen
5.0

Uit 81+ recensies

Facebook Beoordeling
4.8

Uit 103+ recensies